Wat zijn Facebook reactions?

Facebook is uitgegroeid tot een van de populairste en meeste gebruikte social media van tegenwoordig en is sinds kort uitgebreid met Facebook reactions. De nieuwe functie van Facebook is goed doordacht en vanaf nu voor iedereen beschikbaar! Maar wat zijn deze Facebook reactions precies?

Facebook reactions

h

De Facebook reactions zijn sinds 24 februari beschikbaar voor iedereen en te gebruiken op de tijdlijn. De Facebook reactions zijn een extra functie om bij een bericht te laten weten hoe jij over dit bericht denkt.

Je hebt vanaf nu de mogelijkheid om te laten weten of je een van de onderstaande emoties hebt bij een bericht:

leuk  Leuk / Like

geweldig  Geweldig / Love

haha  Grappig / Haha

verbluft  Verbluft / Wow

verdrietig  Verdrietig / Sad

boos  Boos / Angry

Waar staan de Facebook reactions?

h

Je kunt de Facebook reactions vinden onderaan ieder bericht dat op jouw tijdlijn staat op de plek waar normaal gesproken alleen de Leuk / Like knop stond.
De verschillende reactions zullen via een “hovermenu” verschijnen wanneer je over de “Leuk” / “Like” knop gaat.

Ook bij berichten die anderen hebben gedeeld zullen de Facebook reactions onderaan het bericht staan. Je kunt aan de icoontjes ook zien welke reactions andere Facebookgebruikers hebben gegeven aan het bericht.

Hoe gebruik je de Facebook reactions?

h

Als je de Facebook reactions via jouw computer wilt gebruiken moet je met jouw muis over de tekst “Leuk” of “Like” gaat zullen de Facebook reactions verschijnen en kun je kiezen welke emotie je passend vind bij een bericht.

Om de Facebook reactions te kunnen gebruiken via jouw mobiel, moet je de “Leuk” of “Like” knop ingedrukt houden en daarna kun je navigeren tussen de verschillende icoontjes van de Facebook reactions.


Kort samengevat
Facebook reactions zijn een extra functie om jouw gevoel te uiten bij een bericht op Facebook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *