Wat is Glamping?

Je hebt vast al wel eens gehoord van kamperen (oftewel camping), maar heb je wel eens gehoord van Glamping? Wanneer je er van houdt om op vakantie te gaan en alles een keer wilt proberen is Glamping zeker de moeite waard om een keer uit te proberen! Het is weer eens een andere manier van vakantie vieren, buiten het standaard all inclusive hotel of kampeertentje. Ben je benieuwd naar wat Glamping precies is? Kijk dan hieronder voor de uitleg!

Glamping

h

Glamping is een zeer luxe manier van kamperen. Dit is de ideale oplossing voor mensen die absoluut niet van kamperen houden omdat ze veel meer van de luxe van een 5 sterren hotel houden, maar wel een keer iets anders willen proberen. Bij Glamping overnacht je in een grote tent, eigenlijk net als bij kamperen, maar het grote verschil tussen Glamping en kamperen zit hem in de binnenzijde van de tent. Bij Glamping is de inrichting van de tent zo luxe als je het maar kan voorstellen. Je overnacht in een king size bed en er is een luxe keuken aanwezig, met in sommige gevallen ook een jacuzzi. Niet op een primitieve manier honger krijgen en het koud hebben op een veel te dun luchtbedje. bij Glamping geniet je van zoveel mogelijk luxe, maar dan in een tent in de natuur. Voor veel mensen kan dit de ideale compromis zijn voor als de een wil kamperen en de ander juist een 5 sterren hotel wil.

Moet ik AL die spullen dan kopen?

h

Bij Glamping hoef je net als in een hotel, alleen maar jouw kleding etc. meenemen. De rest staat allemaal voor je klaar. Je hoeft niet moeilijk te doen met oneindig veel spullen meenemen voor een tent of in de regen een tent op moeten zetten en erachter komen dat je de helft bent vergeten. De tent staat bij Glamping op een vaste locatie voor je klaar met alle luxe items aanwezig in de tent.


Kort samengevat
Glamping is kort samengevat een luxe manier van kamperen, je kampeert in een tent maar dan wel met alle luxe opties van een hotel.
2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *