Wat is Fifa Ultimate Team?

Fifa is door de jaren heen een steeds populairdere titel geworden onder de sportgamers. Om het spel zo aantrekkelijk mogelijk te houden voor de fans hebben ze ook een aantal leuke spel elementen toegevoegd, waar Ultimate Team er een van is. Ultimate Team is uitgegroeid tot de meest populaire game modus van Fifa en heeft wereldwijd al meer dan 22.000.000 unieke spelers! De game modus is in Fifa 09 geintroduceerd en ieder jaar steeds populairder geworden.

Wat is Ultimate Team?

h

Ultimate Team is een game modus waarin het de bedoeling is dat je jouw eigen team samen gaat stellen. Jij bepaalt wie er spelen en op welke positie. Wel moet je er rekening mee houden wie er met elkaar samen kunnen spelen en op welke positie iedereen speelt. Met dit team kun je zowel online als offline wedstrijden spelen. Ook zijn er toernooien beschikbaar waar je met je team aan mee kunt doen. Ieder toernooi heeft zijn eigen eisen om er aan deel te kunnen nemen, zowel online en offline en iedere maand worden er nieuwe tijdelijke toernooien toegevoegd die ieder ook weer speciale vereisten en beloningen hebben. Als je de game modus seizoenen een leuke modus vond heb je geluk want je kunt ook met jouw Ultimate Team het speltype seizoenen spelen.


Kort samengevat
Fifa Ultimate Team is een speelmodus van Fifa waarin je zelf een team samen kunt stellen door spelers te "kopen" en op te stellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *