Wat betekent het Snapchat sterretje?

Snapchat wordt steeds populairder en wordt steeds meer gebruikt door smartphone gebruikers. De kans is erg groot dat je wel eens een sterretje bij een van jouw vrienden hebt zien staan. Maar wat betekent het sterretje in Snapchat? Waarom staat deze niet altijd bij dezelfde persoon en waarom verdwijnt deze ook soms weer? Wij hebben dit voor je uitgezocht en je kunt het antwoord op deze vraag hieronder vinden.

Het sterretje in Snapchat.

h

Wanneer je jouw vriendenlijst bekijkt zul je soms een icoontje van een sterretje naast een van jouw vrienden zien staan. Het kan ook dat het sterretje bij meerdere vrienden zal staan, maar wat betekent dit sterretje?

Ster  Ster

De icoontjes achter jouw vrienden geven aan wat jouw relatie met deze persoon is, dit kan betekenen dat jullie beste vrienden zijn of dat slechts een van jullie de ander als “bestie” heeft aangegeven. Het is ook mogelijk dat er meerdere icoontjes achter iemands naam komen te staan omdat er meerdere icoontje van toepassing zijn op deze persoon.

Het sterretje wordt bij jouw vrienden weergegeven als zijn of haar snaps binnen 24 uur door een ander (of door jou) opnieuw zijn afgespeeld.

Het sterretje komt ook voor bij de Snapchat trofeeën maar daar heeft dit icoontje een andere betekenis, deze kun je hier vinden.


Kort samengevat
Het sterretje in Snapchat betekent dat de snaps van jouw vriend binnen 24 uur door een ander (of door jou) opnieuw zijn afgespeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *