Hoe speel je Fifa Ultimate Team?

Hoe begin ik met Ultimate Team?

h

Als je wilt beginnen met Ultimate Team kun je starten door simpelweg naar Ultimate Team te navigeren via het menu. Wanneer je dit hebt gedaan wordt het hele spel tot in de puntjes aan je uitgelegd tenzij je liever meteen aan de slag gaat. Je zult beginnen met een oefenpotje om een beetje een idee te krijgen van de mogelijkheden van Ultimate Team. Wanneer je deze wedstrijd hebt voltooid kun je de tutorial eindigen en beginnen met het opzetten van jouw eigen team! Je krijgt  een basiselftal met bronze spelers en een coach en je mag jouw team een naam geven. Je krijgt 2 tenues en 1 badge om mee te beginnen zodat je alles hebt om een wedstrijd te kunnen spelen. Hoe je het verder aanpakt en welke spelers jij op wilt stellen is verder helemaal aan jezelf.

Hoe weet ik welke speler goed is?

h

Ieder speler heeft zijn eigen unieke kwaliteiten in Ultimate Team dus het is niet echt te zeggen welke speler het best in jouw team zal passen. De gemiddelde waardering van een speler hoeft niet noodzakelijk te bepalen of deze nou goed of slecht zal zijn. Alle spelers in Fifa Ultimate team zijn standaard verdeeld tussen Brons, Zilver en Goud. De kleur van het kaartje geeft alleen aan hoe hoog de gemiddelde waardering van deze speler is. Speler met een gemiddelde tot 65 krijgen een Brons kaartje. Spelers met een gemiddelde van 65 tot 74 krijgen een Zilver kaartje en spelers met een gemiddelde van 75 en hoger krijgen een Goud kaartje. Buiten deze standaard waardes heb je ook zogenaamde “rare” kaarten. Deze kaartje hebben een glans over het kaartje en dit zijn kaartjes die net iets meer waard zijn en deze zijn net iets zeldzamer dan de “normale” kaartjes. Verder wordt er iedere week gekeken naar de live prestaties van de spelers in het echt en wordt er iedere week een squad samengesteld met spelers die “in vorm” zijn. Deze spelers krijgen zwarte kaartjes en dit zullen kaartjes zijn van bestaande spelers maar dan met een aantal vaardigheden die sterk verbeterd kunnen zijn. Hieronder zie je een overzicht van de beschikbare spelerskaartjes.


Kort samengevat
Je speelt Fifa Ultimate Team door de speelmodus in het menu te selecteren en jouw team samen te stellen door speler te "kopen".

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *