Hoe krijg je mooie lange wimpers?

Het is een vraag die veel meisjes hebben en waar ze graag mee worden geholpen; Hoe krijg je mooie lange wimpers? Wij hebben een aantal handige tips en weetjes verzameld die je helpen om prachtige en lange wimpers te krijgen! Met deze handige tips / weetjes zorg jij ervoor dat jouw wimpers het mooist zullen zijn van iedereen!

Buig jouw mascaraborsteltje

h

Het klinkt misschien raar maar het is een zeer bruikbare tip om jouw mascaraborsteltje voor een deel te verbuigen. Wanneer je het borsteltje een beetje verbuigt zorg je er namelijk voor dat het een stuk makkelijker wordt om de mascara aan te brengen. Door de hoek van het borsteltje kun je beter bij je wimpers en kun je jouw beweging makkelijker maken. Dit zorgt voor een netter resultaat zonder gepruts en zonder gevlek.

Breng aan vanaf de basis

h

Om een mooier en netter resultaat te krijgen is het slim om de mascara vanaf de basis van jouw wimpers aan te brengen. Veel meiden doen dit niet omdat het lastig is om hierbij te komen met het borsteltje, maar als je bijvoorbeeld een pasje gebruikt om jouw oogleden omhoog te houden kun je veel beter bij de basis komen. Doordat de basis nu ook netjes wordt bewerkt met mascara zorg je voor een completere look en een beter uitstraling!

Krul die wimpers!

h

Om jouw ogen wat meer te laten spreken en om meer volume te creëren voor jouw wimpers raden wij je aan om jouw wimpers te krullen! Dit kan heel eenvoudig met een wimperkruller. Het lijkt in het begin misschien een beetje eng om een wimperkruller te gebruiken maar deze zorgt wel voor een extra Wauw! effect voor jouw ogen! Om de krul zo lang mogelijk houden is het slim om de wimperkruller heel eventjes een beetje te verwarmen met een föhn. Maak deze niet TE warm want dat ga je zeker niet fijn vinden! Als de wimperkruller een beetje is verwarmd zorgt deze ervoor dat de wimpers langer hun gekrulde model aan kunnen houden.

Draaiend mascara pakken

h

Om vieze klonten te voorkomen bij het pakken van mascara raden wij je aan om tijdens het pakken van de mascara het borsteltje met een draaiende beweging uit te nemen. Doordat het borsteltje met een draaiende beweging wordt gepakt zorg je er voor dat je nooit te veel mascara op jouw borsteltje krijgt maar een goede hoeveelheid die je netjes over jouw wimpers kunt verspreiden. Zo krijg je geen klonterige wimpers maar worden jouw wimpers prachtig!

Corrigeren met een tandenborstel

h

Het klinkt misschien raar maar als jouw wimpers niet helemaal zijn gelukt, kun je het geheel redden door het gebruik van een tandenborstel! Door met een tandenborstel voorzichtig langs jouw wimpers te gaan haal je de overbodige mascara weg waardoor jouw wimpers er een stuk netter en mooier uit komen te zien. Let er wel op dat je niet te hard met het borsteltje van jouw tandenborstel door jouw wimpers gaat, hierdoor kun je ook te veel mascara weghalen.

Houdt jouw wimpers gezond!

h

Om jouw wimpers meer volume te geven is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw wimpers gezond zijn! Gezonde wimpers groeien langer en creëren meer volume. Je kunt jouw wimpers gezond houden door ze bijvoorbeeld te behandelen met plantaardige olie of olijfolie. Jouw wimpers zullen de vitamines uit de olie opnemen die jouw wimpers gezond zullen houden.

Chocolade eten!

h

Ja het staat er echt! Om mooiere wimpers te krijgen is het slim om chocolade te eten! In donkere chocolade zitten namelijk vitamines die de groei van jouw wimpers stimuleren. We raden je wel aan om niet TE veel chocolade te eten want te veel van het goede is ook niet altijd even goed.


Kort samengevat
Mooie wimpers krijg je door je wimpers goed te verzorgen of een van de andere bovenstaande tips te volgen.
Één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *